اکساندرولون Oxandrolone همه چیز درباره اکساندرولون بررسی

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

اکساندرولون Oxandrolone

نامهای تجارتی اکساندرولون :Anavar- Oxandrinرده درمانی:درمان کمکی جهت افزایش وزنرده فارماکولوژیک اکساندرولوناستروئید آنابولیکاشکال دارویی اکساندرولون:قرص ۵/۲ میلی گرمی
اکس آندرلون یک استروئید خوراکی ضعیف با عوارض استروژنی می‌باشد که وقتی در دوزهای کم استفاده گردد عوارض جانبی برای آن گزارش نشده است. اکس آندرلون از معدود استروئیدهایی است که می‌توان برای کودکان و خانم‌ها مورد استفاده قرار داد، زیرا عوارض هورمون مردانه در بدن خانم‌ها ایجاد نمی‌کند و همچنین در کودکان نیز باعث توقف رشد استخوان‌ها و بسته شدن اپوفیز استخوانها نمی‌گردد.اکس آندرلون بیشتر در دوره‌های خشک و کات کردن بدن استفاده می‌گردد،یعنی به عبارتی بدن ورزشکار با مصرف اوکس آندرلون عضلانی تر به نظر میرسد و عضلات نیز سفت تر و قویتر می‌گردند.

مکانیسم اثرbonavar___69922_zoom

اکساندرولون از مشتقات صناعی تستوسترون و جزو آندروژنهای سنتتیک است و دارای خواص آندروژنیک میباشد. اکساندرولون باعث برانگیختن آنابولیسم پروتئینها و برانگیختن اشتها میشود.
مقالات ارائه شده در بخش استروئیدها و داروهای نیروزا،صرفا جهت افزایش اطلاعات شما در زمینه این داروها می‌باشد.ضمنا مقادیر گفته شده در این مقالات جنبه تئوری دارند و استفاده از این دارو‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

اکساندرولون

موارد مصرف :

  1. درمان کمکی جهت افزایش وزن ، به دنبال کاهش وزن ناشی از:
    • تروماهای شدید
    • جراحیهای وسیع
    • عفونتهای مزمن
    • صرف دراز مدت کورتیکواستروئیدها
    • سوختگیهای وسیع
  2. تسکین دردهای استخوانی ناشی از پوکی استخوان
  3. جبران کاتابولیسم پروتئینها به دنبال تجویز طولانی کورتیکواستروئیدها

طریقه مصرف :

دربالغین: ابتدا ، روزانه ۵/۲ میلی گرم از راه خوراکی ، ۲ تا ۴ بار در روز تجویز میشود و سپس دوزهای بعدی بر مبنای پاسخ بالینی بیمار تعیین و بین ۵/۲ تا ۲۰ میلی گرم در روز تنظیم و تجویز میگردد.دور درمانی ۲ تا ۴ هفتهاست و در صورت لزوم میتوان این دوره را تکرار نمود.
در کودکان روزانه ۱/۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن از راه خوراکی تجویز میشود.در صورت لزوم میتوان این دوره را تکرار نمود.

موارد منع مصرف اکساندرولون:

    • حساسیت مفرط نسبت به ،سرطان پستان،سرطان پروستات
    • هیپرپلازی خوش خیم پروستات،هیپرکلسمی،مشکل شدید عملکرد کبد
    • مشکل شدید عملکرد هیپوفیز،حاملگی،دوران شیردهی
  • استرویید گینر

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *