برای آنکه مجبور به استفاده از دستگاه تست قند خون نشوید این نکات را بخوانید

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

برای آنکه مجبور به استفاده از دستگاه تست قند خون نشوید این نکات را بخوانید

عدم کنترل درست این بیماری می تواند مشکلات جدی از جمله نارسایی کلیه، ناراحتی های چشمی و… را در پی داشته باشد.

از همین رو بهتر است تا قبل از پیشرفت بیماری و ابتلا به ناراحتی های ثانویه آن با انجام راهکارهای مناسب آن را کنترل کرد.

عمده ترین روش های پایین آوردن قند خون عبارتند از:قند خون

قند خون

قند خون

روش های پائین نگهداشتن قند خون

1- افزودن دارچین به مواد غذایی

مطالعات نشان می دهد که دارچین می تواند قند خون را به خصوص در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که قند خون آنها به خوبی کنترل نمی شود، پایین آورد. با توجه به یکی از این تحقیقات مصرف روزانه یک عدد کپسول عصاره دارچین موجب کاهش مقدار چربی و قند خون تا 25 درصد طی 40 روز شود.

این ادویه خوش عطر بر انسولین؛ هورمون مترشحه از پانکراس و مسئول کنترل قند خون اثر می گذارد.

برای بهره مندی از فواید آن توصیه می شود روزانه 1 تا 6 گرم حدود 2/1 قاشق چایخوری تا 1 قاشق غذاخوری مصرف شود.

2- انجام فعالیت ورزشی روزانه

کم تحرکی یکی از علل بروز دیابت نوع 2 و علائم مرتبط با آن است.

از آنجا که تحریک ماهیچه ها سبب تسهیل سوخت و ساز کالری می شود، لازم است تا فعالیت ورزشی منظم انجام شود تا به این ترتیب مقدار اضافی قند خون از بین برود.

همچنین، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی که در افراد مبتلا به دیابت 2 تا4 برابر بیشتر است نیز کاهش می یابد.

برای کسب بیشترین استفاده از مزایای ورزش باید روزانه حداقل 30 دقیقه تمرینات جسمانی انجام شود. شنا و یوگا از جمله ورزش های مفید برای این منظور است.

همچنین بخوانید : تمام روش های پیشگیری و درمان قند خون

3- حفظ وزن مناسب

مشخص شده است که اضافه وزن در ابتلا به دیابت نوع 2 و تشدید عوارض جانبی آن نقش دارد.

با توجه به تحقیقی که بر روی 3000 نفر در آمریکا صورت گرفت، مشخص شد که کاهش وزن می تواند دیابت را تا 50 درصد کاهش دهد.

برای حفظ وزن متناسب باید برنامه غذایی سالم و با دریافت قند ثابت را در پیش گرفت.

خوردن وعده های غذایی کم تا حد 6 بار در روز باعث کنترل بهتر قند خون و تامین انرژی لازم برای طول روز می شود.

انجام تمرینات ورزشی در کنار تغذیه صحیح سبب حفظ وزن ایده آل خواهد شد.
دستگاه تست قند خون

4- اضافه کردن سرکه به وعده های غذایی غنی از کربوهیدرات ها

تحقیقات گویای این است که افزودن سرکه به مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بالا باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

توصیه می شود به سیب زمینی، ماکارونی و سایر خوراکی های با کربوهیدرات فراوان سرکه اضافه شود. البته بهتر است این مقدار تنها 2 قاشق غذاخوری حدود 30 میلی لیتر سرکه باشد.

5-خوردن غذاهایی با مقدار قند پایین

تغذیه نقش بسیار مهمی در افراد دیابتی دارد، زیرا حفظ قند خون در حد ثابت را تسهیل می کند.

باید غذاهایی با مقدار قند پایین و همچنین مقدار کم چربی مصرف شود.

چرا که دیابت یکی از علل مهم زمینه ساز ابتلا به بیماری های قلبی عروقی محسوب می شود. بهتر است روغن های خوب مانند روغن زیتون و کلزا در برنامه غذایی گنجانده شود. از آنجا که دیابت در تولید رادیکال های آزاد نقش دارد توصیه می شود خوراکی هایی حاوی آنتی اکسیدان مصرف شود.

میوه ها و سبزیجات منابع غنی آنتی اکسیدان هستند. گل گندم و کنگر فرنگی جز خوراکی هایی با میزان حداکثر آنتی اکسیدان هستند.

 

افرادی که از قند خون بالا رنج می‌برند باید به طور مرتب دنبال روش‌هایی برای کنترل هر چه بهتر قند خونشان باشند در غیر این صورت همین مسئله باعث بروز عواقب جدی در سلامتی می‌شود. توجه داشته باشید که میزان قند خون نرمال باید بین 80 تا 100 میلی‌گرم در هر دسی لیتر باشد. قند خون به وسیله‌ی هورمونی به نام انسولین تنظیم می‌شود و بدن افرادی که دچار دیابت هستند به میزان کافی از این هورمون تولید نمی‌کند و یا سلول‌هایشان نسبت به آن مقاوم شده است. در نتیجه به سختی می‌تواند قند خون بالا را کنترل کند.

با وجود اینکه افراد مبتلا به دیابت باید تحت نظر پزشک باشند و دارو مصرف کنند اما لازم است که با در پیش گرفتن روش‌های طبیعی نیز با مشکل مقابله کنند. در این مطلب چند روش طبیعی برای مقابله با قند خون بالا و پیشگیری از ابتلا به دیابت داریم لطفاً با ما همراه باشید.

به طور مرتب ورزش کنید
هر چه فعالیت بدنی‌تان بیشتر باشد میزان قندی که در بدن می‌سوزد بیشتر می‌شود. فعالیت‌های ورزشی روزانه بهترین راه مقابله با قند خون بالاست و می‌تواند نیاز به انسولین را کاهش دهد. برای این کار لازم است که روزانه بین 20 تا 30 دقیقه ورزش کنید.

مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهید
هر ماده‌ی غذایی که حاوی کربوهیدرات (مواد قندی) باشد در طولانی‌مدت روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد. برای پیشگیری و مقابله با افزایش قند خون توصیه می‌کنیم که تا حد امکان مصرف مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات را کاهش دهید و با برنامه‌ریزی دقیق، این مواد غذایی را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید. محصولات غذایی تهیه شده از آرد مانند نان سفید، پاستاها، شیرینی‌جات، نان شیرینی، برنج، سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، ذرت، میوه‌های خشک و غیره حاوی بیشترین میزان کربوهیدرات‌ها هستند.

پروتئین کم چرب

 

مصرف پروتئین را افزایش دهید
مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین‌های کم‌چرب مانند ماهی، سینه‌ی مرغ و غیره به کاهش تبدیل کربوهیدرات‌ها به قند خون کمک می‌کند. در نتیجه میزان قند خون بیشتر کنترل می‌شود. توصیه می‌کنیم که روزانه از مصرف این مواد غذایی غافل نشوید.

روزانه چند وعده‌ی غذایی داشته باشید
افرادی که دچار قند خون بالا هستند باید هر روز حداقل هر دو تا سه ساعت مواد غذایی سالم مصرف کنند. این کار مانع از افزایش ناگهانی قند خون می‌شود.

تکنیک‌های آرام‌بخش را یاد بگیرید
کبد افرادی که به طور مرتب تحت استرس و فشارهای روحی روانی هستند گلیکوژن بیشتری در جریان خونشان آزاد می‌کند. گلیکوژن ذخیره شده‌ی گلوکز است که به سرعت قند خون را بالا می‌برد. توصیه می‌کنیم که تکنیک‌های آرام‌بخش را در پیش بگیرید و استرس را از خود دور کنید.

دارچین را دریابید
نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که دارچین تأثیر مثبتی در درمان دیابت و مقابله با قند خون بالا دارد. این ادویه‌ی خوش عطر و خوش‌طعم قیمت مناسبی دارد و در دسترس است. بنابراین بهانه‌ای برای مصرف نکردن آن وجود ندارد.

مصرف روزانه 100 گرم پیاز قرمز خام نقش مهمی در کاهش میزان قند خون در بین مبتلایان به دیابت نوع 1 و 2 دارد. به خاطر اینکه پیاز سرشار از ترکیبات مفیدی مانند فلاوونوئیدها و گوگرد است

دارچین حساسیت بدن نسبت به انسولین را کاهش می‌دهد و به این ترتیب وابستگی بدن به این هورمون کمتر شده و میزان قند خون تنظیم می‌شود.

گلابی خاردار یا میوه‌ی کاکتوس را وارد سبد غذایی‌تان کنید
نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که گلابی خاردار یا همان میوه‌ی کاکتوس برای کاهش قند خون بسیار موثر است. به خاطر اینکه این میوه حاوی میزان زیادی فیبر و دیگر ترکیبات مغذی است که باعث سوزاندن قند و تنظیم قند خون می‌شود و به این ترتیب یک میوه‌ی ایده‌آل برای افرادی دیابتی است. خوشبختانه این میوه وارد بازار میوه و تره‌بار ایران نیز شده است و می‌توانید از خواص آن بهره‌مند شوید.

سیر

سیر یار سلامتی
یک ماده‌ی غذایی مفیدی که باید حتماً در برنامه‌ی غذایی افرادی که از قند خون بالا رنج می‌برد وجود داشته باشد سیر است. نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که مصرف منظم سیر می‌تواند باعث کاهش قند خون در بین مبتلایان به دیابت نوع 1 و نوع 2 ‌شود. به خاطر اینکه سیر این قدرت را دارد که قند را بسوزاند و حاوی ترکیبات دیگری است که تأثیری مشابه با انسولین دارد. توجه داشته باشید که خاصیت سیر به همین‌جا ختم نمی‌شود. این ماده‌ی غذایی علاوه بر کاهش چربی خون برای مقابله با برخی از سرطان‌ها نیز موثر است. در نتیجه بهتر است حتماً سیر را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید.

دستگاه تست قند خون
پیاز
نتایج بررسی‌هایی که در دانشگاه «گزیرا» انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف روزانه 100 گرم پیاز قرمز خام نقش مهمی در کاهش میزان قند خون در بین مبتلایان به دیابت نوع 1 و 2 دارد. به خاطر اینکه پیاز  سرشار از ترکیبات مفیدی مانند فلاوونوئیدها و گوگرد است.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *