پروتئین وی اچ دی BPI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

پروتئین وی اچ دی wheyhd_ingBPI

پروتئین وی اچ دی BPI پروتئینی فوق العاده برای ورزشکاران می باشد.پروتئین کمپانی بی پی آی حاوی منابع بسیار خوبی از اسید های آمینه و آمینو اسید های شاخه ای می باشد. از ویژگی مهم پروتئین BPI زود جذب بودن این پروتئین و میزان بالای پروتئین آن می باشد. از نکات مهم دیگر این پروتئین کیفیت مطلوب و در عین حال خوشمزه بودن آن می باشد.
پروتئین وی اچ دی BPI منبعی برجسته برای ریکاوری عضلات ورزشکاران می باشد و در عضله سازی و شکل دادن عضلات بدن ورزشکاران بسیار موثر می باشد.

  • هر اسکوپ آن حاوی 25 گرم پروتئین خالص
  • دارای طعم فوق العاده و رویایی
  • زود جذب و ایزوله
  • حاوی گلوتامین و آمینو اسیدها و آمینو اسید های شاخه ای
  • حاوی تنها 1 گرم کربوهیدرات
  • بسیار موثر و مفید در ساختن عضلات خشک و با کیفیت
  • مناسب برای ریکاوری عضلات بدن بعد از انجام تمرینات سخت و طاقت فرسا
  • هر وعده پروتئین اچ دی بی پی آی شامل 50 گرم پروتین وی می باشد.
شرکت تولید کننده : BPI آمریکا
وزن محصول : 2.26  کیلو گرم

 

 

مکمل پروتئین وی

یک فرد معمولی روزانه حدود 2-1 گرم پروتئین برای هر یک پوند (حدود 450 گرم) از وزن بدنش نیاز دارد؛ بنابراین یک فرد متوسط با وزن تقریبی 70 کیلوگرم، باید روزانه بین 150 تا 300 گرم پروتئین مصرف کند. پودرهای پروتئینی که با آب یا شیر مخلوط می شوند معمولآ از انواع مناسبی هستند که کیفیت بالایی داراند و شما می توانید از آنها استفاده کنید. اما نکته مهم آن است که چندین نوع پروتئین وجود دارد و باید دید که هریک به چه کاری می آیند، Whey (پروتئین وی مثل پروتئینی که در کشک وجود دارد)، Soy (پروتئین سویا)، Egg (پروتئین تخم مرغ) و Casein (ماده پروتئین شیر) و …

منشاء پروتئین وی:

 

تقریبا 80% پروتئین شیر، کازئین و 20% دیگر، وی است. شیر تازه، پیش از پاستوریزه شدن، ابتدا توسط متخصصان تضمین کیفیت، آزمایش می شود. سپس، کازئین و چربی شیر برای تولید پنیر جدا می شوند و آنچه باقی می ماند، وی است.

فواید پروتئین وی:

 

افزایش توده ی عضلانی بدن (به راحتی جذب بدن می شود)

کاهش وزن بدن بخصوص چربی های بدن

افزایش قدرت ایمنی بدن توسط افزایش مقدار گلوتاتیون

پیشگیری از سرطان

کمک به فعالیت سلول های لنفوسیت t که نقش مهمی در پاسخ ایمنی بدن دارند و در نتیجه کاهش تحلیل بافت های بدن در طی بیماری و افزایش سطح سلامتی و تسریع بهبودی بدن بعد از بیماری

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *