بیماراونی که به زخم معده دچار شدن باید عادتهای غذا خوردن روتغییر بدن غذاهای دیر هضم و پرچرب نخورن و در مقابل غذاهایی مثل آش جو، شیربرنج و فرنی بیشتر مصرف کنن.
یه متخصص طب سنتی با توضیح دلیل ایجاد زخم معده گفت: بیماراونی که به زخم معده دچار شدن باید عادتهای غذا خوردن روتغییر بدن غذاهای دیر هضم و پرچرب نخورن و در مقابل غذاهایی مثل آش جو، شیربرنج و فرنی بیشتر مصرف کنن.
رعایت رژیم غذایی مناسب در کنترل خیلی از اختلالات گوارشی نقش بسزایی داره به طوری که نداشتن الگوی مناسب غذا عوارضی روبر سیستم گوارشی گذاشته که یهی از اونها ایجاد زخم معدهه.
اگر به مدت طولاونی غذا خورده نشه ترشحات معده کم شده و زخمهای اثنی عشر و معده در طی اون ایجاد میشه.
این متخصص طب سنتی به بیمارانی که دچار زخم معده شدن توصیه کرد: عادت غذا خوردن خود روباید تغییر بدن، با آرامش و آهسته غذا بخورند و خوب غذا جویده بشه.
ایشون اضافه کردن: بیماران دچار زخم معده باید از غذاهای سنگین و پرچرب و دیر هضم پرهیز کنن و از غذاهایی با حجم سریعهفاده کنن.
غذاهای مفید برای این بیماران آش جو، شیربرنج و فرنیه به خصوص برای بیمارانی که دارای معده گرم هستن مناسبه. برنج ضد زخم معده و رادهها بوده و زمانی که با شیر تهیه بشه از خونریزی زخم معده و راده جلوگیری میکنه.
وی تأکید کرد: باید از مصرف غذاهای تند، قهوه، کاکائو و نوشابههای گازدار پرهیز کنن و سالمترین روغن برای بیمارانی که دچار مشکلات معده هستند روغن زیتونه.
وی گفت: بیماران دچار زخم معده بهتره در غذای خود از گوشت جوجه مرغ که با زرشک و سماق طعمدار شده استفاده کنن.